A hit működése

 - Mihez tudnád hasonlítani a legnagyobb varázslatot, amit végeztél?
- Ózhoz.

A legelső ilyen a Megtarolás Hadművelet volt nálam. Akik benyelték, ők tesztelték a Szakmai Verziót. Mondom a működését:
1. Kerülj a Hitelesség pozíciójába.
2. Meggyőzően add elő a Szándékot.
3. Ekkor tűnj el és hagyd hatni az Idő erejét.
4. Felejtsd el az egészet úgy ahogy van.
5. Az égvilágon semmilyen ilyen energia rájuk ne hulljon, azaz te a Hitelesség mellett használd a Duma erejét.
6. Röhögj egyet és fordulj a dolgaid felé.

Az ÉlményParkban az a szép, hogy az a Hitelességhez kellett. Azaz a Műveletem első fázisa. A meggyőzőerőnek hitelesnek kell lennie. Valójában leszarlak benneteket olyan értelemben, hogy a mérleg másik oldalán milyen feladatokat végzek. Azaz az eltűnés számomra egyáltalán nem jelent  problémát. Ha az ember mellette van mit az elméjében csinálnia, akkor a dolog elfelejtése sem gond a 3D valósidejében, attól függetlenül hogy jelen van-e vagy sem. Azaz érzed, hogy ezzel a dolognak még nincs vége, ezért időben felkészülsz a másik stíluságra és álláspontjára. Amit ő lehet, hogy elmulaszt. Hogy használd építő-alkotó szellemben ki az ebben rejlő lehetőségeket? Írj ki egy rációnak címzett megoldást a netre és akkor már nem kell dumálnod se, ha állandón kinn van, nem?

Filozófiai értelemben azonban kérdés, hogy ez nem teremtés? De nem technológiai értelemben véve.

Mert ami létrejött belőle, annak párja nincs a világmindenségben. És ezt visszamenőleges hatállyal is értem. Szerintem az ÉlményParkkal maximálisan pozitívan rezegve, ugyanis az ÉlményParknak szüksége van a Tartalomra, hiszen élményt szolgáltat. De mivel nem uralkodó jellegű, inkább egy ingyenesen letölthető linuxot tartalmaz, akiknek végülis mindegy, honnan kapják ugyanazt.

Modern értelemben a Tudáshoz a Hit csak marketing.

A 6. pontnál viszont feléledt a felelősségtudatom, hogy azok a dolgok a Dolgok is lehetnek.


- Még te beszélsz itt felelősségről?
- Viszont kiválóan oktatom.