Mágia a valóságban

 

Egy mondatban is elmondható. Úgy kell elképzelned, hogy a veled kapcsolatos eseménysorozatot a cél húzza magához... a jövőből. A szándék elindulhat a múltból is, ami a célt álmodja meg.

A jelen életedben előforduló sikerek és kudarcok mozgatórugói innentől ehhez igazodnak. A legtöbb embernek kaotikus álomhegyei vannak, amik jó része üti is egymást, ezért a legtöbb embernek nincs varázsereje, mert önmagukat blokkolják álomcsapdaszerűen. 

Ebből a megoldás az álmaid elengedése, amihez a legtöbb embernek nincs lelkiereje. Erre szoktam mondani, hogy inkább a kis álmaid törjenek szét, mint a nagyok. Azaz ilyenkor az életedbe lépő negatív figurák föntről nézve pozitív szerepet játszanak, akik utat törnek neked a nagyobb álmaid felé. Persze élőben nézve a játékszinten rohadt szemetek, akiket meg kell torolni.

Az idegenek bolygóin létezik olyan, hogy Főáramlás, amire külön ember van, hogy a Harmóniát biztosítsa. Nálunk is ilyesmit akarnak bevezetni tényleg jószándékkal, aminek a vége a Macskafogó zárójelenetéhez hasonlítana. Itt gyakorlatilag szabadon burjánzik minden, amibe a vallások igyekeznek valami rendet vágni és ha ránézel egy vallásos emberre, az csak az előkapuja annak, amilyen lenne itt a világ egy ugyanolyan harmonikus áramlásban. 

Ha én azt mondom, hogy önerőből saját harmóniát teremtek úgy, hogy ezt a burjánzást, amit a szabadság okoz a megfelelő keretek között továbbra is hagyom, szabadon áramlani és ezek a keretek biztosítják a Harmóniát, azzal azt üzenem az idegeneknek, hogy van nekünk sajátunk. Lehet, hogy tök jó ott lenni, ám valahogy azt látom, hogy mindenki inkább itt szeretne lenni, vagyis van érdeklődés az én verzióm iránt. 

Ebben a harmóniában a keretek a tisztességes verseny környezetét biztosítják, mert a dúsgazdag nagyurak és a nincstelen tömegek leosztásban nem nagyon lehet jót játszani. Az élet egy küzdelem lesz, amiben egy csomó olyan dolog fontossá válik, amitől azok fosztanak meg minket, akik ilyenné tették a játékot. Amikor meg lehetne másképp, egy se tud ellenállni, hogy ne folytassa ugyanazt. Az élet egy játék, figyelem! Ha ez életed filmje, aminek te vagy a főszereplője, mennyire lenne szar a filmed és kit érdekelne?

Na most amin szakmai vita megy, hogy lehet-e mágiának nevezni valamit, amiben nincs semmi varázslat, ám hatásában akár azt is felülmúlja? Döntsétek el ti, mert részesei voltatok. Először elmondtam a lényeget. A második bekezdés amit én hozzá tudok tenni ehhez. A harmadik szint a határon van, mert más szemszögből tettem hozzá még valamit, de itt már beindul a kábítás. A negyedik a kétségébresztő, ami mindenkinél beindul, akire hat a globális mágia, amit a mindenkori főnök sugároz ki. Az ötödik maga a Szándék, amivel minden földi azonosulni tud. A negyedik az ébresztő, mint amikor hipnózisból csettintéssel ébresztenek.

Az én véleményem az, hogy technikailag ez egy mágia, ami mással álmodtatja meg a Szándékot. Azért járunk ingatag talajon, mert ez a Ráció birodalma és a sok mester mind a túloldalon fontoskodik.