Teremtés

 

Több olyan elméletet is felállítok, amiben közel sem biztos, hogy egyvalaki teremtette a világot. Annak idejéről az ugrik be, hogy a fizikai sík valójában egy interferencia, azaz egy hiba következménye. Én több elméletet figyelembe véve haladtam előre a téma tanulmányozásában és arra jutottam, mindenki csak a maga látószögén és tudatszintjén képes a dolgokat értelmezni. Így végül is mindenki igazat mond, amikor az egyik erről beszél, a másik meg arról és az is, aki szerint egy lény teremtette a világot. Ha így is történt, biztosak lehettek abban, hogy ez egy csapatmunka, azaz filozófiai kérdéssé is válik, hogy egy csapatban kit nevezhetünk teremtőnek.

Ebben a tanulmányozásban szembe találkoztam egy olyan érdekességgel, amit most vázolok. Valaha, valamikor létezett a galaxisban 3D-ben egy alfa faj, az elkezdett fejlődni és technológiailag eljutott az időutazáshoz. Ebben a fejlődésben segítették olyanok, akik aztán be is költöztek és elkezdték feltölteni, benépesíteni az addig üres galaxist számtalan idősíkon. Mivel egy idősík meglehetősen tág, de ugye 14 milliárd évnél biztosan nem több. Egy T0-hoz képest több milliárd év plusz és mínusz azt eredményezi, hogy teljesen elfejetődik, kik ez az alfa faj, akik tulajdonképp először húzzák az időt.

Mindig is érdekesnek találtam Amerikának azt a dilijét, amihez aztán csatlakoztak az oroszok, hogy úgy tesznek, mintha üres lenne körülöttünk a világűr. Nekem is az lenne az érdekem, hogy üres legyen, ám baromságnak tartok olyasmit hittel mantrázni, amivel szemben ott állnak a tények. Ám azon túl, hogy féltik a tőzsdéket egy ilyen eseménytől talán más is táplálhatja ezt a mélyből jövő programot. Viszont ha igaz az, hogy az ember teremtve lett (vagy újraalkotva) részben az ősemberek génjeiből, akkor előfordulhat egy érdekes elmélet. 

Ebben az időben ide-oda mozgásban az idő egyszer csak kialakult, hisz a középpontból árad minkét irányba, ami nélkül nem is létezhetne a harmadik dimenzió. De hogy ezen az idősíkon hol található a kezdőpont, azt senki sem tudja megmondani és azt sem, hogyan történt. Ám amikor megtörténik, az az origóban történik, tehát már azonnal kell, hogy legyen előzmény. Ami az is lehet, hogy idegenek összeraknak egy fajt, akik ezen az idősíkon eljutnak az időutazásig. Meg önerőből kijutnak a világűrbe. Mi van akkor, ha most érünk a Félidőbe, azaz most először húzzuk az időt? Mi van akkor, ha mi vagyunk ez az alfa fej, akinek jelenidejében már elég lakott a galaxis?

A földi ember humanoid, de olyan humanoid, ami az anyaméhben gyakorlatilag egy hüllő. Ez lehetővé teszi a két agyféltekét, ami egyenlőként tekintene a másik félre. Igen ám, de valamelyik biztosan többet akar. Előbb utóbb. Az igazi földi párok azok, vagyis a fejlett ember egyenlőként tekint a másikra, ahol a gyerek teljes jogú tagja a családnak. Hogy ebből ki merre viszi a kormányrudat, abból alakulnak ki a sokszínűség civilizációi. Jövőkorrekciós műveletekben a jelenben részt venni nem könnyű, ha az ember mindent azonnal meg akar érteni, ugyanis a jövőt nem látod, tehát nem is tudod figyelembe venni eseményforrásként. Ha az a tény, hogy ez van, amit magam körül látok és én vagyok az alfafaj, akkor korrigálnom kell azt a programomat, hogy rajtunk kívül nincs senki. Ettől ez az állítás igaz lehet, ám másképp történt meg, ami talán váratlanul is érte a feleket.

Teremtés lehet még olyasmi is, mintha egy idegen űrhajó, aminek a legénysége egy holojátékot játszik, mintha nyitva felejtenék a wifijét, az rácsatlakozik egy frekvenciára, amitől egy lényben minden a holografikus frekvenciára tüköríródik és megjelenik a fizikai sík. Ám ebben a lényben mindennek evolúcióval is oda kellett fejlődnie, hogy tükrözni tudja a holojátékot. A jelenben meg talán itt áll egy csomó riadt szemű teremtő elborzadva azon, milyen problémákhoz várják a segítséged.

Hogy lehet egy világot 7 nap alatt teremteni? Holoinstallációval például. Nekem ilyennél jobb már 4 nap alatt is megy.