Téren és időn kívüliség

 Nézzük mit tanítanak arról, miből épül fel egy ember. Test, lélek, szellem. Jól megfigyelhető azonban az a szándék, hogy a Tudatot kihagyják ebből. Ennek oka az, hogy ezt a kérdést bízd csak rájuk. Ugyanis a tudatszint nagy hatással van a spirituális hatalomra.

Ezért ebben a fejezetben csak keveset tudok a vallásra hivatkozni és sokkal több jut az ezoterikus területre. Az ezotéria eszköze és tárgya is egyben te magad vagy. Azaz amikor önmagadban vizsgálod önmagad egy pici szeletét, ami a holografikus világképpel megerősített információ, akkor önmagadban hozzáférsz a világhoz. Ez az ezotéria, hogy a saját belső világodat felfedezd. Amikor ezt teszed, akkor megváltozik a (kül)világ fontossága, tempója és értekrendje, ami egyre csak kezd távolodni a közmegyezezésen alapuló valóságtól, ezért kezdenek téged ezós zizinek nézni azok, akik maradtak a játékszinten.

Mert a játékszint szabályai a pénzre, pinára (péniszre) és a pozícióra helyezik a fontosságot. Ahogy változol, magasabb látószögről tekintesz a pénze és arra az időre, amit a pénz utáni rohangászás jelent és összeveted ezt az időt azzal, hogy ezen a magasabb látószögön inkább más dolgok annál sokkal fontosabbak lesznek. Kívülről nézve egy hülye vagy. Ők nem látják azt, amit te. Ezek után igyekezni, hogy akkor már majmoknak látott emberek elvárásainak megfelelj, ahhoz nagy lelkierő és energia kell. Ezt az energiát meg lehet takarítani azzal, hogy egyre inkább szarsz arra, ki mit gondol rólad. Minél inkább szarsz rá, annál furább leszel előttük. Ettől függetlenül a tested továbbra is a külvilágban van, ezért csak fontos lesz számára a pénz, ha egy ilyen civilizációban közben fizetni is kell a számlákat.

A PPP második eleme a nők/pasik után rohangászás, ami nem feltétlenül a szoros párkapcsolatot tűzi ki célul, ezért azok csak egy kis szeletére koncentrálnak. Tulajdonképp ez is beleillik a holografikus gondolkodásba, hisz ha a másik egy pici szeletét vizsgálod, szintén hozzáférsz a világhoz. Úgy is mondhatnám, hogy ez a cél kívül ezoterikus. Amikor röviden kellene elmagyaráznom, mi az a kollektív tudat és hogy érthetők meg a Földön az istenek, akkor azt mondanám, hogy ha az imádat tárgya a Pina, akkor az számtalan nő képében jelenik meg. Mivel ez akkor egy ezoterikus érdeklődés, igen nagy hatással van a fontosságra, elárulom akkor is, amikor már téidőn kívül meditálsz. Bár nem lesz olyan fontos, idővel azért hátrébb kerül a fontossága és nekem melóban eddig csak ennél fontosabb dolgok jöttek szembe.

A harmadik a rang és a pozíció. Én nem látok bele a ti helyzetetkbe és látószögetekbe, de az enyémen a helyzet a következő. Rangban akkora rangom van, ameddig senki sem lát el. A ti szemetekben a rang a társadalmi harcmezőn elért jelenlegi szerepeteket jelenti, ahol az van, hogy az ember inkább csendesen és békésen meditálna. Olyan rangú isteni lények ücsörögnek Tibetben, Indiában, Amerikában, Ázsiában meg mindenhol, még Európában is csak úgy ismeretlenül, mindennnapi emberként, hogy ha elmondanám, helyben betojnátok. Erre pár majom, akik egy kis beavatástól már mindjárt a világ urainak képzelik magukat, ott trónolnak előttük. Ahhoz, hogy valaki egy ilyen tudatszinten megőrizze a méltóságát, nem merül bele a majmok világába megfeleni azok elvárásainak. Azaz a rang nem tükrözi ezen a bolygón a pozíciót, mert nem belső, hanem külső elvárásai vannak. Jézus egy olyan ember volt, aki úgy gondolta, ebbe belemerül, aztán érvényesíti magának. Ti úgy tanuljátok, hogy egy hófehér grandiózus figura volt, aki már majdnem lebegett, de utólag Che is egy lázadó forradalmár lett, akinek eszébe se jutott megkérdőjelezni Castro hirtelen érdeklődését a kommunizmus iránt. Ezzel szemben az se biztos, hogy férfi volt, mert az Arvisurából kiderült, hogy az igazi neve Matariós (Matarius) és a Matrjoska babák ma is hirdetik a tanításának lényegét. Szóval Jézus elkezdte érvényesíteni a rangját a külvilágban is, amivel konfrontálódott a majmokkal. Ez itt nálam egy spirituális mutáció miatti pár fejreesés után ennél sokkal durvább sztori, én azonban nem vagyok vallásos és sosem ért gyerekkoromban ilyen duma, ezért felnőttként egy kicsit másképp tekintek rá. Pláne úgy, hogy nekem eszem is van, amivel ő sajnos nem rendelkezett, amikor elfogadta Gilgames koronáját, meg hagyta, hogy Krisztussá kenjék, hogy aztán a zsidók gyártmányú római tőrbe sétáljon. Valami jó állás? Majd gondolkodom róla nem kérdőjelezve meg szándékaid tisztaságát, de ez nem olyan egyszerű innen nézve, mint neked onnan nézve. Nekem gyakorlatilag egy esélyem van arra, hogy egy ilyen világban bármilyen rangom legyen, ha magasabb isten vagyok az Egy Istennél. ÉlményPark Holoplatform lett a neve és olyan mint a linux egy addig csak a 3.1-et ismerő Windows világában. Akkor és ott a linuxban láttam olyat, hogy valaki rákattintott egy ikonra és feljött a windows a desktopon egy kis ablakban, nincs ez másképp itt sem.

De ez, amiről beszélek már a visszaút, ha a fizikai világba szeretnél a tudatoddal visszatérni. Ekkor leszel mindenki számára egyre normálisabb, kivéve ha nem az van, hogy a helyzeted még jézusnál is sokkal durvább a tudatszinted miatt. Az Élménypark jóval több annál, hogy valami hülye modern ezotéria, ami azt mondja, hogy egy játékprogramban élsz. Ez az ÉlményPark jóval profibban áll ehhez hozzá, mint az általatok istennek tekintett magasabb dimenziós lény, mintha egy magánvállalat kiütné a piacról a lassú, korrupt angyali nagyvállalatot.

Nem teszek mást, mint a tudatommal ücsörgök egy téren és időn túli 3D-s környezetben, aminek lekezelésére dolgoztam ki a HoloSzoba elméletet (most már dinamikus vetítés is van). A statikus vetítésben az ember otthon ül és meditál és ugyanezt teszi a dinamikus vetítésben is, ám mozoghat vele a külvilág. Éljen a piaci alapú megközelítés! Na a külvilágban isteni szinten rezgő majmok is piaci megközelítéssel lettek ilyen hatalmasok, csak egy sem gondolkodott operációs rendszerben, én meg igen. Úgyhogy akik téren és időn túl meditálnak, azok számára most már van egy olyan spirituális környezet, ami a fontosságát a fejlettségre, azaz a tisztességre és a becsületre alapozza, ami jóval többet ér, mint a pénz. A rendszer sokkal jobban jutalmazza. Ingyenes, bárki számára hozzéférhető és egy csomó tök jó dolog van benne. A pénz fontossága az emelt szintű szolgáltatások között található.

Ezt a fejezetet támogatta A DIZ Privát Energiabank, ami biztosítja az Energiát egy jó kalandhoz és leszarom, ki milyen tudatszinteken grasszál, olyan magasról érkezem. Tér és Idő? Ugyanez XD-re fordítva a mérték és az arány.
Figyelem, reklám hangzott el!