Valósággá vált álom

 Elég geocentrikus megközelítés. Mert valójában ha emelkedve éred el, akkor álommá váló valóságról beszélünk. Alászálláskor válik az álom valósággá.

Mondom mi az álmokkal a probléma. Amikor kisgyerek voltam, sok minden akartam lenni, tűzoltó, rendőr, katona, mélytengeri búvár, játékboltban eladó. Ha az emberek nem teljesítik életükben ezeket az álmokat, akkor sosem lesznek sikeresek, mert a sikerhez nem lehet ilyen hátralék.

A gazdagok értelemszerűen ezeket könnyedén teljesíthetik a rendelkezésükre álló lehetőségek által. Aki meg nem az, mindenféle kreatív megoldásokba kezd. Minél nagyobb a gazdagság-szegénység olló, annál nagyobb merészség kerül a kreativitás mellé. A merészség itt az általunk elképzelt korlát határán túli gondolkodást jelenti.

Nézzük ezeket. Minden értelmezés kérdése. Szerencsére elértem ehhez a megfelelő dimenziószintet. A mélytengeri búvárkodást letudtam a mélytransz meditációkkal. Tüzet oltottam, amikor katona voltam, egyszer kigyulladt egy hamutartó pont, amikor tűzoltórajos voltam. Katona is voltam, nagyon sok csatát vívtam meg az elmémmel és ma is tagja vagyok a Földi Védelmi Erők spirituális haderő különleges alakulatának. Rendőr ebben az életemben voltam, századosként szereltem le, hogy - mint kiderült - meditálhassak. Képzeljétek, a játékboltban eladás sem okozott különösebb problémát. Úgy gondolom, lehet még egy ilyen, amit totál elfejetettem annyira, hogy most sem jut eszembe. Ahogy megvan és kiderült, hogy csak értelmezési félreértés volt vagy tényleg valós hátralékról van szó, na ez az önmagunk által felállított Blokktól szabadulás kulcsa. Lányoknál elsőre a leánykori esküvőálmot nevezném meg komoly problémaként, ami minden egyes cselekedetük háttérmotívuma egészen addig, amíg tényleg le is számolnak vele.

Azt amúgy tudják az abszolút teljhatalomra törők, hogy mi lesz a jövőből az önmaguk által gerjesztett jel, amire valójában vágynak? A méltó ellenfél. Mert az Unalom nem viccel ám és tud végzetes is lenni. Például elméletileg ott lenne a sok idő a dolgok átgondolására, mégis ilyenkor mindenki átgondolatlanul álmodik.

Aztán ahogy beérünk a kamaszkorba, rájövünk, hogy az élethez más is kell, csak addig nem láttunk rá a felnőttek világára. Jönnek a kamaszkori álmok, amik nem olyan erősek, mint a gyermekkoriak, de tudnak problémát okozni később is. Ezek többnyire az ellentétes nemmel kapcsolatosak. Ha nem élted őket át időben, akkor később kell foglalkoznod vele. Légy kreatív! Ahogy belépünk a fiatal felnőttkorba, megjelennek a civilizációs álmok. Lehet, hogy most már tudjátok, mi az ilyen blokkjaitok gyökéroka.

Mert addig is érkeznek ám erre neked a megoldások, ám ha már úgyis érkeznek, ki is épült ezekre egy spirituális feketepiac. Fele mögött állami szerepvállalással. Mindenkinek - rajtad kívül persze - az az érdeke, hogy te folyamatosan imádkozz. Amit te meg is teszel. Így dübörög az Üzlet. A Piacot is teljes egészében uralják. De hallottam már energia kitermelésnek is nevezni. Álmokat adnak vesznek, mert az Álmodók nem képesek ezeket az álmokat megvalósítani. Ott azonban most már nálad a tudás és az elég elintéznivaló az elmédben.

Ahogy elkezd a látószöged emelkedni, hirtelen akkor jössz majd rá, hogy az addig fontos álmok inkább cikinek számítanak. Innen van az Üzlet másik fele, de ezt csak a tisztességesebbek csinálják.

- Akik ebben a bizniszben nyomják, mit mondanak az embereknek?
- Merj nagyot álmodni. Nekem csak annyi a dolgom, hogy ebben megakadályozzalak. De ezt csak gondolatban teszik hozzá.

- Te mit mondanál?
- Először is csinálj egy belső számadást, hogy milyen álmaid is vannak. Ezekből mennyit teljesítettél. Miután ott rendet tettél, akkor merhetsz csak nagyot álmodni.
- Különben mi történik?
- Sosem éred el őket.

- Olyan működik, hogy képzeletben kijelölöm őket, majd áttolom a Kukába?
- Neked arra van szükséged, hogy én mondjam ki rá az igen-t?