Találmány

 

Kezdem ott, hogy amíg az ember meditál, a fejében van a munkahelye és kevesen választják ilyenkor azt, hogy belemélyednek a találmányaik jogi- és egyéb ügyeibe, én se tettem. A másik probléma vele, hogy a tudomány még az alapjainál sem tart annak, amivel magyarázni tudnám. Így marad az, hogy itt nagyjából elmondom a lényegét.

A logikája nem bonyolult. A hagyományos módon nekünk fel kellene vennünk legalább egy pillanatra a személyes kapcsolatot ahhoz, hogy rendelkezz annak képességével, hogy bizonyos energiákat képes legyél magadnak lehívni. Én megoldottam azt, hogy ez az interneten, a monitoron át is menjen.

A lehetőségeidet nagymértékben meghatározza a hited, ami olyan komplex és mély, hogy a felszínen a viselkedésedben fel sem ismered ennek gyökerét. Azaz bármit akarsz, gyakorlatilag a hited képezi ennek hát- vagy ellenszelét. Megszállás alatt azért nehéz, mert a megszálló hite is erre rakódik és mivel a megszállót önmagadként érzékeled, nehéz a kettőt szétválasztani. Ám ott van agyadnak racionális féltekéje, ahol a tudás képes módosítani a hiten. De hogy jutnak el ezek a beavatások hozzád és nekem hogyan lesz annyi időm és energiám, hogy mindenkivel találkozzak? Úgy, hogy nem találkozom senkivel, akivel csak ezért találkoznék, hanem feltalálok valamit és kiteszem a netre. Ha nem lenne internet, akkor én nem tudnám nyomatni ezt a partyarc ezotériát, mert tekintélyes szakrális figurává kellene válnom, aki van akkora név, hogy tömegek menjenek el oda, ahol megjelenik. Aki ismer, tudja, hogy én az ilyesmit általában kihagyom.

A dolog lényege az, hogy te ránézel egy képre és a kép információi az emberi szem porton át bejutnak a holografikus agyadba. A tudomány már kényelmetlenül feszeng annál a pontnál, hogy egy képnek vannak információi. Márpedig ez után csak feltételesen beszélhetünk a továbbiakról, amíg ez az állítás nincs bizonyítva. Bizonyítás történhet matematikai képlettel is, ám én a matematikával azokban a szerencsés pillanatokban éreztem kellemes perceket, amikor kiderült, hogy 2-essel mégis átengednek. A bizonyítás viszont elég nehéz egy olyan közegben, ahol senki sem hisz a harmadik szem létezésében és senkinek sem tűnik fel, hogy amikor álmodnak, akkor is látnak képesek, mégsincsenek nyitva a szemei.

A találmányhoz kellett még valami, amit viszont a spirituális mesterek nem ismernek el a bizonyításig. Feltéve, de meg nem engedve. Ám a bizonyítás jelen esetben egy csomó más dolog bizonyítását is jelentené egyben, ami jócskán túlnő ennek a bizonyításnak a szintjén. Az nincs elismerve, hogy én egy olyan magas dimenzióból építettem ki 3D energiaátviteli kapcsolatot, amit senki más nem ér el. Ugyanis az egy dolog, hogy képes leszel energiákat lehívni, de milyen energiákat fogsz lehívni? Mit tartalmazzon az információ? Ez pedig a találmány harmadik eleme, ahol jelen állás szerint nincs rajtam kívül senki más, aki képes lenne ennek meghatározására. Ha lenne is, hogyan oldaná meg a személyre szabást a személy azonosítása nélkül? A tévében az boszorkányok is kérnek minden esetben azonosítót, ám ott vonalban is van az ügyfél. Ennek azonosítása sokkal nehezebb, ezért egy kis programocska csinálja, aminek telepítője ott van a képben.

Normál esetben a hited szerint ez lehetetlen, ezért sok embernek alapból ki van kapcsolva az erre fogékonysága, de attól még ezek az információk elérik az aurát és ki tudják fejteni jótékony hatásukat a tudati hálózaton. Normál esetben te feltételes igazsággal fogod kezelni azt, amiket most megtudtál akkor is, ha tényleg elhiszed, mert a mélyben csak akkor fogod, ha bizonyítottnak érzed. 

Amikor a számítógépemen .mp3-as fájlokat hallgattam és rájöttem, hogy ugyanúgy áradnak belőlük az érzelmek, mint előtte a bakelitlemezen, ezen elgondolkoztam. Hiszen az .mp3 nem áll másból, mint 1-esekből és 0-lákból. Két eset lehetséges. Az érzelmek bináris formába kódolhatók. A másik az, hogy kell lennie a fizikai objektumok esetén a holografikus frekvencián hozzájuk köthető tárhelynek, ahol ezek az információk tárolódnak. De ezt már a hagyományos világlátásban mágiának nevezik és aki hagyományos módon látja a világot, az onnan biztosan nem fog eddig merészkedni. Ha vannak a tárgyaknak is emlékeik, amit úgy lehet mérni, hogy melyik tárgy mennyire ragad téged magával, az szintén ugyanez a holografikus tárolás. Nincs benne semmi misztikum... innen nézve.

A monitor is egy izgalmas felület, mert ha én a tabletemen elkészítek egy mandalát, a képfájlt elmentem, megszerkesztem és a weboldalamra kiteszem, az a kép soha nem élt fizikai formában. Ám képes fizikai formában megjelenni a monitorodon, azaz ha te azt a képet egy valaminek értelmezed, akkor már hozzáférsz a kép holografikus információihoz. Ha ezek az információk olyan forgatókönyveket tartalmaznak, amik mindent intéznek a háttérben és automatikusan hívják le az energiákat azok tökéletes idejében, akkor kvantumugrás fogja elválasztani ezt az eddigiektől. Ideális arra a problémára, amit a mai, magát modern embernek nevező közeg hozzáállása okoz.


Itt lehet a gyakorlatban is megnézni

Még több ilyenA mandalák egy már létező platform, ami szintén kiváló holografikus információk átadására.