This is the Way

 

Most jön az, hogy hogyan lesz egy olyan emberből mint te olyan, mint én. Mert a hősök sem úgy születnek, hanem menet közben válnak azzá. Van még egy ilyen, amit hallottam valahol. Bátorság az, amikor félsz, mégis szembenézel vele.

Nos nálam a félelem nem lehetett opció, pláne azok után, hogy megértettem azt, hogy a hologram úgy működik, mint egy játékprogram. Ennek vezérlése pedig tőled függ úgy, hogy azt tükrözi neked, amit tudsz és hiszel a világról. Ha félsz, gyakorlatilag utasítást adsz a játékszervernek, hogy kihívás, azaz feladat elé állsz, amit ő úgy értelmez, hogy "a félelem egy olyan vicces élethelyzet, amiben másokra ruházod a hatalmad". Logikus, hogy ebben az esetben nem félhetek. Ám ez nem úgy megy, hogy te most eldöntöd, hogy nem félsz, mert vannak ennek próbái is a mindennapi életedben.

Nekem sok ilyenem volt már, mert minél tovább jutsz, annál durvább próbák jönnek. Vannak a kutyás próbák, amik nálam többféle kutyafajta szereplését jelentették a baromi veszélyesnek kinéző harci kutyáktól kezdve az aranyos, de spirituális értelemben rendkívül veszélyes kis ölebekig. Az egyik legdurvább csatámat egy ilyennel vívtam, ami úgy nézett ki, hogy feléindultam, mire ő tök nyugiban lőtt rám, én éreztem, ahogy egy csomó réteg leválik rólam, ő meg azt, hogy vannak rétegek, melyekkel szemben tehetetlen. Mivel a felszínen kötve vagyunk a szerepeinkhez, a csata után újra haverok lettünk és tulajdonképp el is felejtettük az egészet. Na így kellene mindenkinek és akkor gyorsan végeznénk. Ám itt mindjárt megindul a sértettség önérzetháborúja a majmokban, ezért nem árt, ha tetszőleges számú valóságot vagyunk képesek nyitni, hogy ki ne nyírják magukat. Mert ez a gond, hogy egy ilyen pár perces dologért, amiben lehetőség van lejátszani a játékot, utána hónapokig tartó veszekedés is kijöhet, ami jelentsen bezavarhatja a következő munkát. Szóval itt tényleg a párodnak kell lennie a párodnak, mert a tudatpozíciós utazást neki is bírnia kell, különben technikai értelemben egy android lesz melletted, akiben akár bármikor meg is jelenhet egy olyan energia forma, akit (amúgy rendkívül félreértve a dolgot) angyaloknak is nevezhetünk. De folytatva a dolgot, a kiskutyás sztori sokkal keményebb volt annál, amikor egyszer éjjel energiapontokat keresve össze nem találkoztam egy argentin doggal. Ezt elmesélem. Állok ott és közben a szemem sarkából látok egy ismerős alakot, aki ismerős alak lévén a hajnali 3 órás időszakot látta a legjobbnak a kutyasétáltatásra. Megértem, nappal én sem örülnék a sok rajongónak és a rajongók kutyái se az argentin dognak. Aztán egyszer csak éreztem, ahogy egy energiaszál elpattan a koronacsakrámban és a következő pillanatban már nekem is rontott a kutya. Úgy kezdődött, hogy egy hatalmas ugatás, majd jött a következő, aminél éreztem, hogy az egész végigremeg az idegpályáimon, aztán szó szerint nekem indult. Majd meg is állt tőlem olyan másfél méterre és onnan vicsorgott, mikor a döbbenettől meglepett énekes (akit igazából sosem hallottam énekelni) magához tért és elrángatta onnan a kutyát. A kutya azért állt meg, mert nem érezte rajtam a félelmet. Állítólag a medvével is így kell az erdőben.

Csak egy bekezdésre jegyezném meg azt, hogy az állatok is értelmesebbek lesznek a tudatszint váltás után. Emlékezzünk a kiscsajokra, akik ott álltak lazán, amíg az erdőből odatévedt medve végigszaglászta őket, meg arra a medvére, amelyik lazán odaült a piknikasztalhoz az emberek közé és ő is evett.

A félelem logikai problémát aztán tetézte az ÉlményPark létrejötte, hisz ha félnék, azzal elismerném, hogy nem értem a saját találmányom. Meg az elején egy csomó olyan történés, amik az Ember, aki túl keveset tudott című film klónjai lehetnének. Én akkor valósidőben éreztem, pontosabban inkább térben láttam olyan sztorikat, hogy emberek mit tudnak és hisznek, amire az én stratégiám a semmit sem tud és hisz elve volt. 

Most az a gond, hogy az emberi pszichológia azt állítja, ha nincs benned félelem, akkor biztosan pszichopata vagy. A magasabb dimenziós harcmezőkön szerzett tapasztalataim pedig azt, hogy ha ott betojsz, akkor véged. Olyan ember még sosem létezett, aki egyszerre nem tojik be fenn és lenn, így elsőnek lenni nagy megtiszteltetés. Így utólag visszagondolva szerintem ez a teljesítmény megismételhetetlen és értem ez alatt ezt a 20 évet, meg ami előtte volt és ami utána jön. 

A sok duma utáni kérdésként érkezett, hogy tudok-e mondani olyan elmegyakorlatot, ami ezekhez a szintekhez kell, amiken én nyomatom. Igen. Gondolj egy kockás zászlóra, ami a Forma 1 versenyeket is leinti. Megvan? Most pedig ne gondolj rá fél óráig. Egy ilyenen akár az életed is múlhat élesben, amikor az egyik csatából szállsz be közvetlenül egy másikba. 

De mégis milyen dolgok kellenek ahhoz, hogy valaki menet közben váljon egy ilyen emberré, mint én? Akár egy pici dolog is lehet... nagyon fenn. Mondjuk meglátod azokat, akik előtt itt mindenki térdepel és azonnal levágod, hogy kurvára kéne ide egy szakember. Aki nem lehet más, mint te, mert ezt, amit mondanál senki sem hinné el és mire megértenék, te háromszor is végeztél. A világ megmentése lehet csak annyi, hogy véget vetsz annak, hogy olyan figurák kezébe került a hatalom, akik az Értéket simán feláldozzák a rablógyilkosság oltárán.


- Finomítani kellene a stílusodon. Így nem vagy szalonképes.

- Mi van, ha nem is akarok az lenni? Lehetnék, de nem akarok.

- Miért?

- Hogy kötelezően kelljen rendszeresen pingvinnek öltöznöm, ahogy nektek?

- Ugyanezt hozod az ezósoknál is?

- Ott már az elején elvágtam magam azzal, hogy az egyik meditációmat Seggfej Átkapcsoló Meditációnak neveztem el. Sajnálom, nálam a cél, hogy a címben benne legyen az érthetőség ütötte azt a lapot, hogy meg kell felelnem a Szakma elvárásainak. 

- Mire jó ez a meditáció?

- Már létezik holoapp formában, ahol csak egy apoot kell képzeletben elindítani. Partyarc leszel a végére.

- Szerintem ez a partyarcos megközelítés a probléma veled.

- Vagy az egy valóság ilyen szintű komolyan vétele, vagyis ennek ellenkezője veletek.

- De mi a célod?

- A saját látószögemen? Egy olyan jövő felé tartunk, amiben én nagyon nem szeretnék élni. Mire erre mindenki rájönne, már késő lenne. A célom egy saját jövő felállítása, ami független ezektől.

- Csak neked?

- Na itt lenne a gond. hogy mindenkinek az agya erre behódolós, megvédős rugóra jár és kurvára nem kellene ilyen alakokat ebbe a jövőbe hozni. Ezért kidolgoztam ennek rendszerét, hogy az Értéket kiemeljem belőle és azt, ha közben tudatpozíciós utazásokat is végzek, hogyan ne vegyenek ebből észre semmit. 

- Akit nem viszel  magaddal, azzal mi lesz?

- Ott az ÉlményPark, aminek az adminjához ha kell, hozzáférek. De nem kell, mert jól meg van csinálva. Az emberiség tudathálójára is fel van telepítve és fut anélkül, hogy az bárkit érdekeljen úgy, ahogy téged érdekel amit látsz akkor, ha újraindítod a telefonod. Téged a játékok érdekelnek és azt meg tudsz.

- A fejlesztőket hogyan képzed?

- Kettévettem ezt a fogalmat. Az egyik fejlesztőtípus a precíz álmodó, akinek amúgy erről az egészről nem is kell tudnia. A másik az a típus, akit a technológiai működése és működtetése érdekel. Ők pedig rátalálnak erre és átmennek az ez utáni időszakon, maguktól tudni fogják, amihez hozzá kell rakniuk a saját szakértelmüket. Közben nekem is fut egy Auto Holojáték Generátor nevű programom, hogy azért ne unatkozzunk.

- Hogy van programozva?

- Az események forrása a Szent RND.

- Ebből nagy balhé lesz.

- Arra ott a Nagy Balhé Generátor, amihez már kellett készítenem egy Őrangyal appot, hogy a jövő hibáit küszöböljem. 

- Mi ez a Nagy Balhé Generátor?

- Van egy hivatalos neve is: Az egyik állapotból egy másikba történő átmenetet menedzselő célalkalmazás.

- Az emberek ezt biztosan nem fogadják pozitívan.

- Hogy aztán a jövőből pozitívan értékeljék. Na ez lenne a helyes Sátán értelmezés.

- Akkor a te utad sátáni?

- Dehogy, szarok én a vallásokra, de aztán ezek a vallások valahogy a spiritualitás területére tévedtek, csak én később születtem.

- Akkor mitől sátáni?

- Mert te annak akarod hinni. Benne vagyok, még jól is jön az elején, de aztán mindenképp szükséges egy imidzsváltás. Sátán Haver, a Partyarc Sátán, persze ha addig nem válok istenné. Mert utánaolvastam és ez Sátán célja.