Miért nem akarok olyan lenni, mint ti

Mert sokkal jobb lennék nálatok.

Nem találtam meg a YouTube-on, így prózában fogom elmondani. Egy régi kabaré Gálvölgyivel, aki egy új főnököt alakított, akihez bekopog egy kolléga. Az új főnök láthatóan egy kedves, rendes, tisztességes ember, aki figyelemmel hallgatta a kolléga személyes gondjait, mire a kolléga elkezdte figyelmeztetni pár dologra. Hogy ezzel sokan vissza fognak élni és nem kellene mindenkivel ilyen figyelmesnek lenni. Szépen végigghaladtak a különféle emberlerázó praktikákon, még az előző főnök által használt íróasztali rejtett gombot is megmutatta, amire azonnal megszólalat a telefon. Ahogy ezzel végzett, visszatért a személyes problémájához, de a főnök türelmetlenül intett, ráadásul meg is szólalat a telefon.

Van egy nő, aki dimenziókon át üldöz még mind a mai napig az egyik valóságban történtekért. Pedig tök korrekten jártam el, három hónapi fizetése a borítékban pluszban, hogy ne legyen gond az ez utáni időszak, meg ilyesmik. A mentett játékállásai pendrive-on, meg az összes cucca a gépéről, szóval ha kirúgásra azt lehet mondani, hogy lehet ideális, ez biztosan az volt. Viszont volt egy gyengém, a szemembe síró és könyörgő emberek, amit ilyenkor végképp el szeretnék kerülni. Gondolom mindenkinek beugrik, hogy bízzam másra, de egy másik gyengém miatt nem lehetett. Szóval úgy nézett ki, hogy bejöttek, leültek velem szemben a sárga bőrkanapéra és amikor elérkezett a pillanat, megnyomtam egy gombot. Kandi kamerás youtube csatornám volt és az volt a poén, hogy a kanapé egyszer csak összezárt alattuk, ők meg belepottyantak egy csőbe, ahol lecsúszdázva már várta őket az összes cuccuk és a boríték. Az egyik erre úgy kiakadt, hogy szerintem én inspiráltam a spirituális karrierjét.

Ilyenek nálam bármikor előfordulhatnak és akikben megjelennek ilyenkor, azok a környezetemben lévő emberek. Akik egy párhuzamos világban a földi életedet játsszák. Eleve nem tudok olyan lenni, mint ti és nem általános az a képesség, amivel embereknek rendelkezniük kell ahhoz, hogy jól is érezzem magam velük. 


Mindenki fejeltse el, hogy ő mondja meg azt, hogy a hite szerint nekem mit kellene csinálnom!