A szellemi világ lényei

Nagyon fennkölt dolog erről beszélni... amíg meg nem ismered őket. A racionális agyféltekén ez túl okos lényeket jelent, akikből hiányzik a Szív. Ám ez még nem jelent feltétlen problémát, mert a fejlettségben az értékei megjelenhetnek. Az intuitív agyféltekén pedig túl sok van belőle. Figyelem, megrázó képsorok jönnek.

Szavak formájában. Ha abból indulunk ki, hogy itt minden Egy, akkor ez a zűrzavar, hogy 3D-ben eltérő tudatszintű és fejlettségű emberek élnek, valahol rendnek kellene, hogy legyen. Ha a világunk a problémát tükrözi vissza, akkor maga a globalizáció a probléma, ha a világunk megfelel a probléma fizikai síkra tükrözésének. Ha ugyanis egy közös valóságba vetül az Egy, az azt jelenti, hogy egyszerre sok dimenzióból teszi. Ha a világot uralma alá hajtja egy, az azt jelenti, hogy az egyik dimenzió uralma alá hajtotta a többit. Egy olyan világban, ahol ugyanazon faj egyedei az erdőben élnek harmóniában a természettel, miközben marsszondákat lőnek ki. Az egyik állatokat legeltet Afrikában, a másik tőzsdét működtet Amerikában. Az én tökre megértem, hogy minden civilizáció vágya a hódítás és a világ meghatározása, azonban ez most egy elég magas rezgésszint, amire nem volt felkészülve a Játék.

A szellemi világ lényeinek keresése egy belső utazás során zajlik, de nem tudom ki gondolt abba bele, nem lehetséges-e az, hogy ezek a szellemi lények ugyanebben az időben jelen vannak a térben is. Vagyis te keresed őket odabenn, aztán ők meg mondjuk Indiában éldegélnek emberi alakjukban és idejük nagy részét szintén odabenn töltik. De az is lehet, hogy a fizikai síkra valamelyik párhuzamos valóságban gyökereznek és így akár el is beszélhettek egymás mellett. Ha elméletem igaz, akkor ideális értelemben a Földnek úgy kellene kinéznie, hogy minden civilizáció önállóan fejlődik benne és minimális közöttük az átjárás. Igen ám, de ebből a nézőpontból az az ideális, ha globalizálódunk és fejlődési pályán maradunk. Itt egy dimenzionális kavarodás van, ahol időcsavarokkal lehet szívatni a másik felet. Aki már kiismeri magát annyira, hogy időcsavarokat képez, az akár rendbe is tehetné ezt a problémát. Mert a szellemi világ lényei ezen a térfélen az égvilágon nem értenek belőle semmit, számukra ez megnyílt a semmiből és csak bámulnak befelé.

Illetve csak bámultak, mert azonnal rendbe tettem mindent (azonnal ebben a valóságban értendő) és már intézményes és biztonságos formában kerülhet mindenki ezoterikus hangulatba. Eddig az volt, hogy ne aggódjatok, itt mindenki kaszkadőr. A többi, vagyis a tartalom a Ti dolgotok, a keretek megvannak hozzá.

Akit ez a téma mélyebben érdekel, az úgyis érzi ezt magán. Elegendő szikra érkezett hozzá.