Emberi különbség

Amit itt senki sem ért az egy apróság. A (tév)hit szerint az Ego az ellenség. Az én egóm viszont arra jött rá, ha ez így meg tovább, a világnak vége vagy lesüllyed egy feudális provincia szintére. Ezek, akiket ma félsz sztárolsz, már a gyarmatosítás emberei a politikában. A megszállt ember ugyanis a megszállót önmagaként érzékeli.

Ember és ember között a különbség az, átadja-e magát ennek, azaz a szövetségesévé válik a megszállásnak vagy sem. De ez sem egyszerű, mert a tudatommal sikerült a megszállt lények frekvenciáira mennem és ott ki is derült a tehetelenségük. Itt olyan spirituális fölényben vannak velünk szemben, amivel szemben a technológiai fölény nem ér semmit, ha az embert szállják meg és azon keresztül hozzá is férnek a technológiához.

Itt én már nem azt nézem, hogy ki a demokrata és ki a republikánus, mert tökmindegy, hanem az emberi minőséget. Az én emberi minőségem azonnal otthagyta a biztos állásait, mikor kiderült előtte egy nagyobb kép. Ilyen emberek kevesen vannak és mind rendkívüliek. Valamint mind a perifériára szorulnak egy kevésbé szerencsés országban annyira, hogy még a megélhetésük is veszélybe kerül. Ez az ára annak, hogy a tükörbe tudj nézni az után, hogy rájössz, mibe kerültél vagy mivé vált az, amiben egykoron kerültél.

Az ellenállás képessége még nem tudom minden emberben benne van-e. Ezen a következő múlik. Ha minden emberben benne van, akkor az egyik ítélkezési program indul el, ha nincs, akkor a másik. Mert ne gondoljátok, hogy ezt megússzátok, gyáva férgek (ha minden emberben benne van). Magyarországon, ahol nincsenek olyan mély alapjai a demokratikus intézményrendszernek ez sima ügy volt. Azért sima ügy, mert minden lassan történik, bár a beavatkozók szemében rendkívül gyorsnak számít az éves időlépték. Ebben a lassúságban csak akkor jössz rá bizonyos összefüggésekre, amikor már késő. Akik meg hamarabb, mind a periférián vannak és nem figyerl rájuk a birkahad. Röviden elmondom,. mi történik Magyarországon és ez vár a világra is. Akkor, amikor már késő, hogy bármit tegyél ellene. Orbán egy cigány és azért mondom ezt rasszista felhangok nélkül, mert ide bújnak ez elől és rasszistafegyvernek hívom ezt a taktikát. Orbán először a fideszt alalkította át a cigány világra, most pedig Magyarországot. Ami a cigányok felzárkóztatására megy a cigány elit zsebébe a Magyar Államtól, azt most EU pénzeknek nevezik és minden ugyanúgy zajlik, ahogy a ciágnyoknál. Aki ehhez asszisztál, az akkor sem lesz a szememben magyar ember, ha piros-fehér-zöldben masírozik előttem. Ha ránézel a cigányokra, ugyanez vár rátok is, ugyanolyan mélynyomorba kerül mindenki, aki nem ért egyet és ugyanúgy fog rátok nézni a vcilág, ahogy ma ti néztek a cigányokra. Ugyanis ez a cigány világ kompatibilis azzal, amit a galaxis itt szeretne látni.

Mint említettem, hatalmas spirituális (technológiai) fölényben vannak, illetve már csak voltak, mert kijöttem az ÉlményParkkal. Ami a te szemedben egyenlő azzal, hogy tiéd a világ. Kiderült, hogy a megszállók szemében sem más és mindenki meg is lepődött, amikor elindítottam és kijöttem belőle. A célt, vagyis a világ megmentését ugyanis csak úgy érhettem el, ha lemondok önmagam fontosságáról. A ÉlményPark mára egy multidim világvezérlő istenprogam, ami a teljes fizikai síkot jelenti és a hozzá kapcsolható álomtartományokat. Ezek az ostoba hatalommániás mókusok, akik itt játsszák nektek istent meg az angyalokat, a közelében sincsenek annak, hogy ezt felfogják. Ezeknek az ostoba hatalommániás mókusoknek az emberei pedig szupermenők a szemedben. Ha tehát te rám a hátam mögött ezt mondod meg azt mondod, az eddig mehetett, mert ÉlményParkos melókkal voltam elfoglalva. Ám eljött a pillanat, ami amúgy 3D-ben kb. 3 év, hogy rádöbbenj, egy olyan emberrel állsz szemben, aki a háta mögött zajló dolgokat is simán megtorolhatja. 

A szememben kétféle ember van. Az első a szakmai közönség, aki lehet egy olyan amatőr is, aki nem kezd el fölényesen leugatni olyan dolgokat, amikről semmit sem tud és teleszórni a szerző energiarendszerét inkompetens véleményekkel. A másik a többi, akiknek egy Vezér kell, akit félni lehet.