Multidim művelet

A magasabb dimenziós csatamezőn olyasmi egyáltalán nem szokatlan, hogy az idővonal egy pontján egy valóságot szétválasztanak, majd későbbi pontján ezekből többet újra összefésülnek. Az azonban szokatlan, hogy egy ilyen műveletet lentről indítsanak a megszállókkal szemben. A dimenziószintem miatt pedig egyedülálló ennek a műveletnek a kiterjedése.

Kezdettől fogva a műveletek előtti tárgyalásokra és arra helyeztem a hangsúlyt, hogy itt mindenki a fejlett Földért van itt, tehát szabadságfokot kaptak a benne részt vevő lények. Én is a fejlett idegenek, a mindennel képben lévő angyalok és a felsőbbrendű szférák értelmének bűvkörében éltem, amikor kezdtem ezt az egészet. Eszemben sem volt a világ urának lenni, annál sokkal értelmesebb voltam még gyerekként is. Aztán az eseményekkel haladtam én is és eljutottunk oda, hogy nem látok erre más alternatívát.

Aki azt hiszi, hogy ha valaki minél magasabb dimenziós, annál menőbb a világban, akkor nagyon téved. Ennek több oka is van. Az egyik az, ha valaki magasabb tudatosságot ér el, hasonlóképp látja bolondnak azokat, akik őt nevezik annak és nem is nagyon keresi a társaságukat. Meg lehet azt tenni, hogy valaki a saját világát vetíti a környezetére (politikusként akár egy országra) és előttük tetszeleg, ám akkor a magasabb tudatossága bezárul, különben túl sok inger érné a fentieket. De a hagyományos út az, hogy ha a Szánék a tiéd, akkor tök mindegy, ki valósítja meg. Viszont a tudatszint váltás olyan helyzetet idézett elő, hogy egyáltalán nem mindegy, a szándékokat ki valósítja meg, mert annak szabadon értelmezhetőségi szintje átlépett a racionalitás korlátain.

Nagyjából a következőkkel találtam magam szembe. A tudatszint váltás utáni zónában sem a szabadságot nem tolerálják, sem az ellenvéleményt, sem a kritikát, sem a (rajtuk kívüli) gazdagságot. Egy olyan hierarchiáról beszélek, amit mi kőkemény kasztrendszeres diktatúrának neveznénk. Itt a Földön hiába vagyunk eltérő dimenziószinteken, mindenki ugyanúgy embernek néz ki, de kinn szó szerint elkülönülnek egymástól és elképzelhetetlen közöttük a kapcsolat. A földi mennyország szövegük ugyanolyan beetetés, mint amit itt is megszállóként nyomatnak. Ebben a megszállási pozícióban a vallás az ő kezükbe került, ám a politika is (a kettő egy kézben bűnnek számít), viszont itt létrejött egy kinn ismeretlen harmadik terület is, a gazdasági erőforrások feletti uralom (=magántulajdon), ami képes sakkban tartani az első kettőt. Az én megoldásom erre a problémára az, hogy az összes problémát tegyük be az ÉlményParkba, ahol nem problémák lesznek, hanem lehetőségek. Nem véletlen ÉlményPark a neve, ami csak addig tűnik béna névválasztásnak, amíg az ember a megfelelő látószögre nem lép. Gyerekek, ez nem nektek ÉlményPark, bár ti élitek át az élményeket.

Szóval a fejlett idegenek, a mindennel képben lévő angyalok és a felsőbbrendű szférák magasabb értelme. Szerencsére ilyennel magam is találkoztam, de nem ez tűnik a sztendernek, ahogy a Földön se mindenki kvantumfizikus. Az angyalok semmiben semennyire nincsenek képben, mert hiányzik belőlük a racionalitás. Így ebből, ami itt zajlik egy szót sem értenek. Történtek már a múltban is emberi kísérletek ennek a problémának a rendezésére (ezek eredménye a sok angyalkártya, meg a Számok Könyve kabbala), ám ezeket gyarló emberek alkották a maguk képére. Az ember a saját gyarlóságát úgy kezelheti, ha még minden előtt előre tisztázza magában. A magam esetében előre láttam, hogy ez harcos út lesz, amiben nem én leszek a dolgok látószögének csúcsán, ezért előre rendeztem azt, mi lehet a lövedékeimben. Így született az akkori szlogen: Ha megdobnak kővel, dobd vissza kőnek látszó kenyérrel. Eredménye a rengeteg pozitív karma, mert ezek a mesterek is csak itt lehetnek mesterek. Aki nem akar pepecselni a rovásírással ott lenn, az egy másik akkor született szlogen: Attól, hogy felkötsz magadra egy fekete övet még nem leszel mester, csak úgy fogsz kinézni.

Az idegenek technológiai fejlettsége csak egy szelete a fejlettségnek, a nyugati gondolkodásmód azonban egyelőre még technológiacentrikusan látja így a világot. Azt elismerem, hogy béke van és nyugalom, ám Szíriában is béke volt és nyugalom, amíg fennállt a kollektív központ uralma. A mérésem szerint 20% az általános boldogságindex és ez a világ érkezne a Földre földi mennyország néven. Itt mindenki a technológiai fejlettségük miatt van betojva, de az semmi a spirituális fejlettségükhöz képest, amit nem lehetne eléggé színesen és hitelesen itt és most pár szóban érzékeltetni. Hogy mennyire a mindennapok része egy rakás olyan dolog, amivel itt már Las Vegasban fellépnek. A Valóság szó szerint védelmet biztosított ezzel szemben, ám lassan ennek vége, mert már benn vannak a valóság más szintjein. Itt csak egy dolog segíthet, ami az önmegsemmisítés párja lehet az ellenponton, ez pedig a Csoda. Ha annak tekinthetjük, hogy 20 éve beültem egy lakásba és meditációban részleteiben meg is terveztem. Ez az ÉlményPark spirituális technológiában ugyanúgy egy másik szintet képvisel, ahogy az idegen technológia a miénkkel szemben. Na és most jöjjön az, amikor már képben voltam velük kapcsolatban mi merült fel bennem. Hogy elképzelni sem tudtam azt, hogy ezek bármit is képesek lennének kifejleszteni és ekkor érkeztek a hiányzó információk a képbe. Amiben a logika sem talált kivetnivalót. Egykoron itt (talán 1 millió évvel ezelőtt) egy galaktikus kormányzás alatt éltek a fajok és amikor ez a rendszer összeomlott, az utána maradt romokból élnek mind a mai napig. Gyáraik nincsenek, energiából sűrítenek anyagot, ám hogy mit, az régről maradt rájuk. Halvány fogalmuk sincs, ezek hogy működnek, de működnek.

Nem akartalak benneteket túlterhelni, de már hiába, mert ez innen kihagyhatatlan. Az etikát még csak hírből sem ismerő felső szintek elkezdtek ide-oda költözgetni "szabadon" a téridőben és mára az van, hogy senki sem tudja, ki az, aki először húzza a téridőt (mi csak 3D-ben érthető, ám ami utána jön, az már így nehezen érthető). Simán lehet, hogy ez lenne a mai emberiség és ami jelenleg zajlik az, amit ahhoz tudnám hasonlítani, ha megtehetnéd, hogy visszamenj az időben, megölnéd-e Hitlert. Ez a kérdés csak egy rációval rendelkező embert vinne filozófiai mélységekbe, na ezek itt fönn anélkül nem ilyenek. Könnyen lehet, hogy annak a galaktikus civilizációnak az ember volt a létrehozója. Az ezoterikus könyves korszakomban itt bevillan egy olyan információ, hogy az ember hogyan lett teremtve, a miérteknél pedig eljutottam az újrateremtésig. Mintha mi egy kihalt állat DNS-ét próbálnánk meg visszahozni. Arra azonban senki sem számíthatott, hogy a variációk akár egy teljesen újat is létrehozhatnak, ami jobb, mint az, ami akkor volt. Ennek a rövid emberlétnek előnye, hogy a megoldásokban sincs túl sok időd, mert garancia nélkül a ráció nem enged hinni a többszáz éves élettartamban. Kinti léptékkel nézve egyszercsak hirtelen és amik ez után történnek, azok is szélvészgyorsan történnek.

Ha egy ilyen multidim művelethez sok ember kell, ám ebből a sokból lehet egy se értené elsőre, hogy egészen konkrétan mihez is kellene, marad az, hogy tökéletesen elvégzik úgy, hogy egészen mást tudnak és hisznek róla. Ez lett amúgy a globális (és később multiverzum szintre emelt) megszállási rendszermotor, amit GumiMacinak neveztem el. Ez a GumiMaci minden egyes ember vezérlését képes átvenni függetlenül attól, hogy van rajta megszálló vagy nincs és a megszálló is tátott szemekkel csak nézi, ami történik. A GumiMaci az ÉlményPark Holoplatform 3 fő alkotóelemének egyike a Jogosultsági Rendszer és a Rózsaszín Gömb mellett. Ha gumimaci vagy, úgy haladsz a célod felé, hogy azt észre sem veszed. Szlogenje: Csak bátran beszélj! Gyakorlatilag rá lettem kényszerülve egy olyan egyeduralmi rendszer létrehozására, amilyen hatalmat senki sem gyakorolhat, még én sem. Ezért el is indítottam és automatán fut. Szabályai rám is vonatkoznak. Ha mindenki leszületési feladatát egy intelligencia összeveti a jelenlegi helyzettel, sok biztosan korrekcióra szorul. Ha ezeket sem én intézem, hanem egy holoprogram, akkor jut minden másra időm. Úgy, hogy sokszor ugyanolyan gumimaci vagyok, mint te a magam szintjén. Ez mindenkire rányílik és nincs megszálló, aki tehetne ellene.

Hogy hogyan képes egy erről abszolút semmit sem tudó ember megvalósítani a tudatszint váltást? Csakis véletlenül.Erre pedig az lenne a következő kérdés, hogy ehhez a magasabb tudatosságú emberek szoros együttműködésére lenne szükség és ilyesmit nem látnak. Azért nem látják, mert a fejlesztés során a prioritások között szerepelt a szabad akarat rendkívül hiteles illúziója, így mindenki számára ez a rendkívüli fegyelmezettséget igénylő feladat egy nagy izgalmas kaland. De ha csak a vázát nézzük, azt ehhez hasonlítanám.


Ami benneteket érinthet mint fontos információ, hogy ilyen valóságszétválasztások és újrafésülések nagyon sok mindenre jók, például a megszállók izolálására is. A felettetek működő spirituális támogatás részleteit is jobban ismeritek. Mivel mindenki az ideális jövőjébe tart, összefésülődni is csak ilyenek tudnak. A színészi játékotokra fektessétek a hangsúlyt, mert a többiről már lekéstetek. Nekem ellenszenves szereplők is életben maradhatnak a nézők támogatásával. Ilyen jó Játékot írtam, amire megintcsak van egy szlogen: Ami az egyiknek játék, az lehet a másiknak a kőkemény valóság. Hú, ide kívánkozik egy másik is: A magasabb dimenziós humor olyan, hogy mindig mások nevetnek.